warehousing

De Kleijn Logistics - Wijchen

Warehousing droge, koel- en vriesopslag

Op zoek naar opslagruimte voor uw producten? Naast onze logistieke dienstverlening kunnen wij ook droge opslag, gekoelde opslag en vriesopslag van uw producten verzorgen. Ons volledig uitgeruste magazijn is gevestigd in Cuijk.

Gecertificeerde opslag

U kunt bij ons terecht voor gecertificeerde opslag en handling van food en non-food producten. Uw producten worden vervoerd en/of opgeslagen onder FSSC 22000 condities. Met de modernste apparatuur wordt de temperatuur 24/7 bewaakt (vriescel -18/-20 °C, koelcellen tussen 0 en 7 °C). Wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van (voedsel)veiligheid, hygiëne en beveiliging.

Capaciteit opslag

Onze capaciteit voor vriesopslag bestaat uit 7.700 palletplaatsen, de droge -en koelopslag heeft 2.000 palletplaatsen. Naast europallets kunnen er ook blokpallets geplaatst worden. 

De locatie beschikt over eigen laad- en losdocks. Ons warehouse management systeem registreert inkomende en uitgaande goederen. Uw producten zijn dan ook volledig traceerbaar en uw voorraadstatus is altijd up-to-date. Uiteraard kunnen wij ook de afhandeling van import en export van goederen voor u verzorgen. 

Neem vrijblijvend contact op

Wij zijn flexibel door onze laagdrempelige communicatie en korte lijnen. Dit maakt het mogelijk om te denken in maatwerk en oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Scroll naar boven