de Kleijn Logistics Wijchen geconditioneerd transport

specialist
groot-brittannië

De Kleijn Logistics - Wijchen

Specialist voor transport van en naar Engeland

De Kleijn Logistics begrijpt dat import en export voor veel bedrijven erg belangrijk is.
Sinds de Brexit is transport naar Groot-Brittannië en Ierland niet gemakkelijker geworden. Wij kunnen u volledig ontzorgen op dit gebied inclusief alle documenten voor de douane.

Ervaring en een klein team

Doordat we met een klein team werken (intern) en veel ervaring hebben, weten bedrijven ons te vinden. U krijgt een vast aanspreekpersoon zodat de lijnen kort zijn en u eenvoudig kunt communiceren met ons.

Ons wagenpark

Met ons eigen wagenpark bedienen we vooral Groot-Brittannië, maar ook Scandinavië op de geconditioneerde markt. Door onze GPS-verbindingen zijn we 24/7 op de hoogte waar onze vrachten zich bevinden. Bij koeltransporten weten we in een oogopslag welke temperatuur onze koelwagens hebben.

Wij zijn in staat om onze service volledig aan te passen aan onze opdrachtgevers. Van +25 graden tot -25 graden. Wij zorgen voor een goede aflevering van uw producten.

De Brexit en de daarbij behorende douane afhandeling kunnen wij compleet voor u verzorgen. Hiermee bieden wij een totaaloplossing voor het gehele logistieke traject. Of het hierbij gaat om documenten in Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk of Nederland! Uiteraard kunnen we ook alleen het vervoer regelen waarbij uzelf voor de douane-afhandeling zorgt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan